Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: FUSE Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie FUSE Tile uit deze tijdloze collectie.

 

Piet Boon FUSE Tile Grey

FUSE Tile

De FUSE Tile collectie bestaat uit twee verschillende textuur uitvoeringen. Door deze twee tegels uit eenzelfde tint te combineren ontstaat een spannend en elegant geheel.  De FUSE Tile is beschikbaar in White, Grey en stijlvol Brown. Alle kleurtinten zijn verkrijgbaar in textuur uitvoeringen Fossil en Lithos en in formaten 80×80, 60×120 en 120×120 cm.

 

Piet Boon FUSE Tile Brown

Kenmerkende kleurenpaletten

Deze bijzondere tegelserie sluit bovendien naadloos aan op de kenmerkende kleurenpaletten van Studio Piet Boon. Met deze kleurenpaletten zorgt Studio Piet Boon keer op keer voor een elegant en inspirerend eindresultaat. Het afstemmen van materiaal en kleur creëert een ruimte die sereniteit omarmt en harmonie uitstraalt. Een spannend en tegelijkertijd dus evenwichtig interieur. Volledig in lijn met de Studio Piet Boon ontwerpfilosofie.

 

Piet Boon FUSE Tile Grey

De tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden