Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Heiloo

In de achtste aflevering van seizoen 15 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Maik en Jill in Heiloo. Het lukt ze maar niet om hun nieuwbouwwoning tot een thuis te maken. Aan stylist Frans de schone taak om het huis in deze vtwonen makeover om te toveren tot één rustig geheel.

 

vtwonen makeover

Smaakverschillen

Een van de uitdagingen zijn de smaakverschillen tussen Maik en Jill. Maik wil het strakke huis omtoveren tot een romantisch-warm geheel met plantjes en kleur. Jill houdt alles het liefst zo strak en neutraal mogelijk. Omdat ze beiden geen échte actie durven te ondernemen om er een sfeervol geheel van te maken, missen ze in alle ruimtes het thuisgevoel. De woning voelt kaal en incompleet. Stylist Frans combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een rustig en stijlvol geheel.

 

vtwonen makeover

Serie Composite

Voor de keukenwand koos Frans voor een robuuste toepassing met de Composite Dark Grey van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Een klassieke tegelserie met een moderne twist. Een retro-uitstraling die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. De tegels zijn naast Dark Grey ook leverbaar in Light Grey, Black Antracite en Multicolor. Ook fraai: de tegels zijn tevens leverbaar in Mozaiek en Muretto.

 

vtwonen makeover

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je wand of de buitenruimte? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!