Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtig eindresultaat: terras met SOLOSTONE buitentegels

Gespot in het land: dit prachtige terras met zwembad met de SOLOSTONE Uni tegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones. Deze prachtige keramische buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones zijn een sieraad voor elk terras en ook in combinatie met een zwembad een uitstekende keuze.

 

solostone

Mold Grit

Uit de unieke collectie volkeramische buitentegels van vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones is hier gekozen voor de SOLOSTONE Mold tegels in de kleurtint Grit. Een robuuste betonserie met een karaktervolle look voor een rijke uitstraling. Heel fraai om naar te blijven kijken en heel easy in gebruik.

 

solostone

SOLOSTONE

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Bovendien hebben de 90×90 cm buitentegels een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm! De grotere oppervlakte en de dikkere massa zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

solostone

Meer informatie?

Wil je ook een fraai en uniek terras of balkon? Kijk dan hier voor een overzicht van de gehele collectie en kies zo jouw favoriete SOLOSTONE buitenvloer van vtwonen by Douglas & Jones. De tegels in het echt bewonderen? Ga dan snel langs bij een van onze verkooppunten. Je vindt ze door het gehele land.