Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 6

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 6? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en gastredacteur van deze editie is topontwerper Osiris Hertman. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

Stijlvol Wonen 6

One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De rijkdom van één tegel.

Stijlvol Wonen 6

Concrete Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE TILE serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio zeven exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Stijlvol Wonen 6

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Van warm tot koel, met het veelzijdige assortiment van Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal.

Stijlvol Wonen 6

Stijlvol Wonen 6 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones en Motto by Mosa in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.