Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: koele tinten in je interieur

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere, warme of juist koele tinten, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

koele tinten

Koele tinten

Bij het kiezen van kleuren is het belangrijk om de ruimte goed in kaart te brengen. Met koele kleuren, zoals grijs, blauw of groen, breng je bijvoorbeeld automatisch rust in je huis. Bovendien kun je koele tinten gebruiken om ruimtes een ontspannend gevoel te geven of zelfs te zorgen voor ruimte en balans. Koele tinten zijn daarbij niet alleen rustgevend, maar kunnen ze ook de concentratie bevorderen.

 

koele tinten

Een passende basis

Een goede manier om koele tinten te gebruiken in je huis is om deze met name toe te passen in de basiselementen van je huis, zoals je vloer en je wanden. Bovendien laat je dan nog genoeg ruimte voor kleur in je meubels en/of woonaccessoires. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras- en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

koele tinten

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de stijlvolle  GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones in de kleurtint White of de serie Metals in de kleurtint Zinc van Douglas & Jones. Maak op de wand een fraaie blikvanger met de SIGNATURE Tile Silver van Piet Boon by Douglas & Jones, de verschillende kleurtinten van de serie Villa of Mediterranea Seagreen van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

koele tinten

 

Meer weten over deze getoonde tegels? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.