Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 6

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 6? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Douglas Jones Marbles Lux Kionia Azzurro Stijlvol Wonen 6

Serie Marbles

Terug te vinden in deze editie: de serie Marbles van Douglas & Jones. Een klassiek marmerdessin in een hedendaags ontwerp. Een collectie waarin het authentieke en karakteristieke gevoel van natuursteen volledig tot uitdrukking komt. De tegels zorgen zowel op wanden en vloeren voor een enorme stilistische veelzijdigheid. Een collectie van rijke kleurtinten en opmerkelijk decoratieve uitvoeringen. De tegels zijn niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, van badkamer tot keuken, maar kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. De veelzijdige serie Marbles is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleurtinten.

 

Piet Boon TINY CONCRETE Chalk Stijlvol Wonen 6

CONCRETE Tile

De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn. Ook verkrijgbaar in een mozaïekuitvoering, TINY CONCRETE. De CONCRETE Tile is verkrijgbaar in Chalk, Shell, Earth, Dust, Smoke, Ash en Rock in formaten 60×60 en 80×80 cm (met uitzondering van kleurtint Dust, deze is alleen beschikbaar in 80×80 cm.). Daarnaast zijn alle kleurtinten verkrijgbaar in een mozaïek uitvoering in 30×30 cm met steentjes van 2,5×2,5 cm.

 

Douglas Jones Marbles Scandic Blue Stijlvol Wonen 6

Stijlvol Wonen 6

Stijlvol Wonen 6 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.