Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Woudenberg

Vanavond was het tijd voor de negende aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Bram en Marloes in Woudenberg. Zij wonen in een geschakelde woning en verfden in de afgelopen jaren maar liefst 8 verschillende kleuren verf op de muur. Geen één zorgde voor de warme sfeer die ze zochten en het interieur is bovendien een ratjetoe van verschillende meubels. De hulp van stylist Fietje komt in deze vtwonen metamorfose als geroepen.

 

vtwonen metamorfose vtwonen tegels Composite Muretto wonen

Chaotisch interieur

Door de jaren heen hebben Bram en Marloes steeds een klein deel van het interieur opgeknapt of aangepast, waardoor de vloer, muren, meubels en accessoires niet bij elkaar passen. Het interieur oogt chaotisch. Bovendien lopen hun woonsmaken uiteen. Bram houdt van industrieel en donker, Marloes van Scandinavisch en pasteltinten. Hierdoor is het extra lastig om het interieur tot een geheel te maken.

 

vtwonen metamorfose vtwonen tegels Composite Muretto wonen

Serie Composite

Aan Fietje de schone taak om van deze fijne woning een sfeervol thuis te maken. In de woonkamer kiest ze voor een subtiele tegeltoepassing op de plantentafel met de Composite Muretto van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De retro-uitstraling van deze tegels zorgen voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Een klassieker met een moderne twist.

 

vtwonen metamorfose vtwonen tegels Composite Muretto wonen

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde vtwonen metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!