Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 1

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 1 vind je weer volop wooninspiratie. In deze eerste editie van het nieuwe jaar vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 1

Serie Mediterranea

Op de achterkant van het magazine is een mooi overzicht te vinden van alle fraaie tegelseries uit de vtwonen tegelcollectie. Bijvoorbeeld de serie Mediterranea. Deze fraaie tegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder wandaccent. Kies voor een subtiele, maar stijlvolle toepassing of maak speelse combinaties van formaten en zélfs kleuren. Mix & match én maak van wonen een feestje!

 

vtwonen magazine 1

TV-special

Maar er is meer. Bij deze editie krijg je bovendien de tv-special van het afgelopen seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In meerdere fraaie metamorfoses gingen de vtwonen stylisten afgelopen jaar weer aan de slag om uiteenlopende woonsmaken te combineren tot één geheel. In deze terugblik kun je je nogmaals laten inspireren door de verschillende eindresultaten. En uiteraard mochten de vtwonen tegels by Douglas & Jones in meerdere uitzendingen niet ontbreken.

 

vtwonen magazine 1

vtwonen magazine 1

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.