Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Eigen Huis & Interieur 7

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Eigen Huis & Interieur 7? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

Eigen Huis & Interieur 7

One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De rijkdom van één tegel.

Eigen Huis & Interieur 7

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

Eigen Huis & Interieur 7

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Van warm tot koel, met het veelzijdige assortiment van Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal.

 

Eigen Huis & Interieur 7

Eigen Huis & Interieur 7 ligt nu in de winkel. De tegels van Piet Boon by Douglas & Jones en Motto by Mosa in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.