Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

vtwonen tegels by Douglas & Jones - Voor een uitnodigende hal

De hal is hét visitekaartje van je huis. Hoewel dit de eerste plek is die je gasten zien bij hun bezoek, maar ook die je zelf weer ziet na een lange (werk)dag, blijft deze kamer vaak onderbelicht. Zonde eigenlijk, want juist in de hal kun je een echt statement maken. Hiervoor zijn de vtwonen tegels by Douglas & Jones méér dan geschikt. Tegels zijn namelijk niet alleen super praktisch en onderhoudsvriendelijk, ook zijn ze erg fraai en verkrijgbaar in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen. Zo kies je precies de stijl die bij jou past.

Een hal met karakter

Kies voor karakter op de vloer met de serie Scrape. Met het doorleefde, karakteristieke gevoel van een ‘stagefloor’ maak je van de vloer dé ster van je hal. Maar dan net zo kras- en slijtvast als alle andere tegels uit de collectie. Zeker in de hal wil je immers een vloer die tegen een stootje kan én die makkelijk in onderhoud is. Zo zijn al die natte voetstappen in de herfst zo weer verdwenen. Helemaal bijzonder: combineer de vloer met een lambrisering van tegels. Hierdoor creëer je een mooi optisch effect én weet je zeker dat je muren ook een leven lang mooi blijven.

Speels en met een vintage tintje

Een bijzonder accent in je hal maak je door juist te kiezen voor een speelse dessintegel, zoals de serie Neo. Voor fraaie en spraakmakende effecten met een mooie matte uitstraling. Een bron van inspiratie en door de ingetogen kleurenmix raak je niet snel uitgekeken. Zowel op de vloer als de wand zorgt deze tegels voor een fraaie binnenkomer. Speels, maar met een vintage tintje.

Zelf ook de kriebels voor iets nieuws in je huis? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden bij een van onze officiële dealers van vtwonen tegels. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.