Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Sint-Pancras

Vanavond was het tijd voor een éxtra seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze eerste uitzending van dit Prime Time-seizoen ging vtwonen stylist Frans Uyterlinde aan de slag bij Mike en Marleen in Sint-Pancras. Deze vtwonen metamorfose is zeer gewenst, want het lukt de bewoners maar niet om de zeer ruime woonkamer en de aparte keuken-eethoek tot een samenhangend geheel te maken.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Mike en Marleen wonen nog geen half jaar in hun droomhuis: een vrijstaande en sfeervolle notariswoning in Sint Pancras. Vooral de oude elementen die in de woning zijn toegevoegd deden hun hart sneller kloppen. Toch wil de inrichting niet vlotten. Een van de uitdagingen zijn de smaakverschillen. Marleen houdt van een licht interieur, en vindt vooral de combinatie van klassiek en romantisch erg mooi. Mike daarentegen is meer voorstander van een donker, modern maar sfeervol huis. Omdat hun smaak zo verschilt, lukt het hen niet om van hun huis een sfeervol thuis te maken.

 

vtwonen metamorfose

Serie Classic

Stylist Frans combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een rustig en stijlvol geheel. In de woonkamer kiest Frans voor een bijzonder DIY-item: een plantentafel gemaakt met de Classic Intens Green Dark tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze bijzondere tegels bieden een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden!

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op een bijzondere plek in je huis? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!