Nieuwsoverzicht

Nieuwe foto's buitenvloeren in vtwonen editie 4

vtwonen editie 4 ligt nu in de winkel. Uiteraard is ook deze editie rijkelijk gevuld met wooninspiratie. Zo zijn er vijf inspirerende binnenkijkers van prachtige huizen vol verhalen, van stadspand in Amsterdams tot eeuwenoude boerderij. En omdat de lente in volle gang is, worden er 65 schoonmaaktips gegeven voor een lekker fris huis. Laat die voorjaarsschoonmaak maar komen! Ook is bij deze editie een extra groenspecial toegevoegd, met daarin veel ideeën voor meer groen in huis en tuin.

Fotoreportage buitenvloeren

En verder in vtwonen magazine editie 4: een mooie nieuwe fotoreportage van de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones van dit buitenseizoen. Maar liefst vijf pagina’s vol inspiratie voor je ideale terras. Waaronder aandacht voor de nieuwste tegel uit de collectie: de solostone Solid Grey in XL-formaat (92x92x2 cm). Natuurlijk ontbreken de kenmerkende duostone Flower White on Black en duostone Hormigon Antracite Decor niet in deze fotoshoot. Styling: Kim van Rossenberg; fotografie: Stan Koolen.

15 & 22 april: Weer verliefd op je tuin

Dat de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones veelzijdig zijn en ook prima te combineren zijn met de vtwonen tegels voor binnen, is te zien in de komende twee tv-uitzendingen van het vtwonen-programma ‘Weer verliefd op je tuin’. Deze make-overs zie je op zondag 15 & 22 april om 19.30u op SBS6.

 

Collectie buitenseizoen 2018

Bekijk hier de hele collectie van het buitenseizoen 2018. De fraaie vtwonen tegels by Douglas & Jones in het echt bewonderen? Kom dan eens langs bij een van onze dealers. Kijk hier voor een dealer dicht bij jou in de buurt.

Blijf op de hoogte van nieuwste trends en volg ons op Pinterest

TIP! Voeg je favoriete tegels en sfeerfoto’s toe aan je MOODBOARD

Voeg notities toe, sla op als pdf en bekijk ze wanneer je wilt.

Zoek een dealer
De prachtige tegelcollecties moet je natuurlijk zelf zien en voelen. Waar zitten onze dealers...