Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 3

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 3? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

stijlvol wonen 3

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Recent is deze bijzondere tegelserie uitgebreid met vier nieuwe kleurtinten: Clay, Ash, Ocean en Ground.

 

Piet Boon Outdoor

Ook terug de vinden in het magazine: de CONCRETE Tile van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones. De passie van Studio Piet Boon voor beton komt tot uiting in de CONCRETE Tile serie. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio vier exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen. De tegels vertonen geen  herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

 

stijlvol wonen 3

Stijlvol Wonen 3

Stijlvol Wonen 3 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.