Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een uitnodigende hal met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je ook in je hal met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

Hal

Visitekaartje van je huis

Hoewel de hal vaak onderbelicht blijft in de interieurplannen, is de hal een plek om zeker niet over te slaan bij het ontwerpen van je nieuwe interieur. Gezien deze ruimte immers de eerste plek is die je ziet bij binnenkomst is de hal echt het visitekaartje van je huis. Om je woonoppervlak optisch te vergroten kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om de vloer op de hal aan te laten sluiten op de woonruimte(s). Bijvoorbeeld met de betonserie Concrete van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de serie One by One van Douglas & Jones. Op deze manier lopen de verschillende ruimtes als het ware in elkaar over en zorgt dat het woonoppervlak groter lijkt. Bovendien zorgt dit voor een rustig geheel.

 

Hal

Een hal met karakter

Maar je kunt er ook voor kiezen om in de hal een echt statement te maken. Doordat het vaak een kleinere ruimte is, kun je hier bijvoorbeeld juist uitpakken met een speelse dessintegel. Zowel op de vloer als op de wand creëer je hiermee een fraaie binnenkomen. Zoals met de serie Vintage van Douglas & Jones. De kleurrijke patronen in een mooie matte uitstraling geven de vloer een nostalgische uitstraling met een modern tintje.

 

Hal

Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas & Jones en haar concepten? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.