Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen TUIN 1

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen TUIN 1 vind je weer volop tuininspiratie en praktische informatie. Ontdek tuiniertips, plantenfeiten, buiten-DIYs en terrastrends, allemaal in de welbekende vtwonen stijl. En uiteraard mogen de vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones niet ontbreken. Kortom: deze vtwonen special verdient zeker een plek op de leestafel.

 

vtwonen TUIN

SOLOSTONE Flower White

SOLOSTONE is dé ultieme oplossing om de mooiste keramische vloertegels nu ook heel eenvoudig buiten op je terras, veranda of patio te verwerken. Een van de tegels uit de unieke collectie volkeramische buitentegels is de SOLOSTONE Uni Belgian Stone Black met het dessin Belgian Stone Flower White. Het geometrische bloemdessin zorgt hier voor een ware blikvanger. Door de combinatie met de fraaie dessins creëer je een speelse twist.

 

vtwonen TUIN

Terras, veranda of patio

SOLOSTONE buitentegels zijn verkrijgbaar in 70×70 cm (met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm!) en in grootformaat 90×90 cm. Het grote oppervlakte en de dikkere massa van de tegels zorgen voor veel meer stabiliteit en maakt het ook nog eens gemakkelijker te verwerken. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

vtwonen TUIN

vtwonen TUIN 1

De special vtwonen TUIN 1 ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De buitentegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.