Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een luxueuze badkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je echt de badkamer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor XS of XL, voor spierwit of bontgekleurd of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je badkamer met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

luxueuze badkamer Motty by Mosa Badkamersfeer Cosy

Mix & match in je badkamer

Natuurlijk blijft de keuze voor witte en zwarte tegels in de badkamer een klassieker. Maar juist door te mixen en matchen met kleuren en dessins maak je van je badkamer een ware blikvanger. Binnen de badkamersferen van Motto by Mosa, zoals hier de sfeer Cosy, kun je hiermee precies de stijl neerzetten die je wilt. Ook erg fraai: maak op de wand speelse combinaties tussen glans en mat of kies voor een sprankelende metallic tegel voor een luxueus tintje.

 

luxueuze badkamer vtwonen Composite Dark Grey (2)

Kies voor rustgevende eenheid

De keuze voor dezelfde tegel van vloer tot wand geeft je badkamer juist net wat extra’s door een gevoel van eenheid. Dit kan bijvoorbeeld met de FUSE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones of de serie Manor van Douglas & Jones. Of kies juist voor een wat meer uitgesproken tekening, zoals de retro-uitstraling van de serie Composite van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

luxueuze badkamer vtwonen Douchetegel

Douchetegel

Een speels effect creëer je ook door verschillende formaten te combineren of op de wand te kiezen voor een muretto of mozaïek-uitvoering van dezelfde tegelserie. Helemaal bijzonder: de Douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Beschikbaar binnen de serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

luxueuze badkamer Douglas Jones Manor Mou

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.