Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Amsterdam

Vanavond was het tijd voor een aflevering van het zestiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze achtste uitzending van dit zestiende seizoen ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Roos en Michiel in Amsterdam. Zij wonen samen met hun drie kinderen in een bijzonder herenhuis aan het water in Amsterdam. stylist Eva gaat ze in deze vtwonen metamorfose helpen met het woonprobleem: de hoge, grote en open ruimte.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Het woonprobleem van Roos en Michieel is de hoge, grote en open ruimte. Ze verdrinken in de grootte en de hoogte van het huis en het lukt ze maar niet om het interieur sfeervol te maken. Ze denken te klein en durven geen grote gebaren te maken. Ook lopen hun woonsmaken uiteen. Roos laat het liefst op alle verdiepingen brocante en kleurrijke meubels terugkomen, terwijl Michiel juist verlangt naar een rustig en industrieel interieur. De enige overeenkomst is dat ze beiden houden van gouden details.

 

vtwonen metamorfose

Serie Villa

Aan Eva de schone taak om deze woonwensen te realiseren en hun uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. In de keuken kiest ze voor een bijzondere tegeltoepassing met de Villa Pink mat van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze handgevormde tegels zijn mooi in hun eenvoud en overal in huis méér dan welkom. Speels & grof gebakken. Eindeloos te variëren. Hip, maar ook tijdloos!

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!