Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtig eindresultaat: Woonkamer met BLEND Tile

Gespot in het land: deze prachtige woonkamer waar de BLEND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones is toegepast. De tegels, toegepast in de kleurtint Chalk White, zorgen voor een tijdloze en chique uitstraling aan deze woonvloer. Een perfecte basis voor een harmonieus en sfeervol interieur.

 

BLEND Tile

 

 

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. De tegels zijn verkrijgbaar in formaat 120×120 cm in de kleurtinten Chalk White, Brick Brown en Rubber Black.

 

BLEND Tile

 

Piet Boon by Douglas & Jones

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Het kenmerkende ingetogen Studio Piet Boon kleurenpalet evenals de duurzame materialen in combinatie met de bewezen praktische eigenschappen van keramiek, maken van deze collectie een waardevolle toevoeging aan elk interieur.

 

BLEND Tile

 

Meer informatie?

De tegels in het echt bewonderen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.