Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelpatronen in huis: Wildverband

Het kan bijna niet vaak genoeg gezegd worden: de tegels van Douglas & Jones en zijn bijzondere concepten zijn overal in huis toepasbaar. Van de badkamer, keuken, woonkamer tot zelfs in de slaapkamer. Voor een solide, sfeervolle basis of juist voor een stijlvol (wand)accent. En juist door ze naar eigen inzicht toe te passen en te combineren, kun je je helemaal je eigen stijl neerzetten. Maar naast verschillende formaten, kleuren en dessins kun je ze ook gerust in allerlei patronen toepassen. Zoals in wildverband.

 

tegelen wildverband douglas jones castles

Wildverband

Een wildverband is een patroon waarbij je willekeurig tegels laat aansluiten. Hierdoor krijg je een speels en levendig effect op vloer of wand. Het geheim bij zo’n willekeurig patroon is dat je juist niets aan het toeval overlaat. Zorg dus dat je altijd alles van tevoren uitgedacht en uitgetekend hebt. Zo krijg je het mooiste ‘willekeurige’ eindresultaat. Hier getoond is bijvoorbeeld de serie Castles van Douglas & Jones.

 

tegelen wildverband douglas jones Mold Muretto

Plankformaat

Ook tegels in plankformaat, zoals een natuurlijke houtprint, zijn perfect toe te passen in wildverband. De willekeurige plaatsing zorgt hierbij voor een speels effect. Gecombineerd met de ingetogen kleurnuance ontstaat toch één rustig geheel. Ook stijlvol: een industriële betonlook? Denk dan eens aan een speelse combinatie van de Mold Muretto van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Exotone Multiformat Coffee

Meer weten over legpatronen of de tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.