Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een sfeervolle herfst met Douglas & Jones

De herfst is traditioneel een tijd om steeds meer tijd binnenshuis door te brengen. De dagen worden al korter, maar ook wordt het weer kouder en natter. Er is dan vaak niets fijners dan om lekker voor de kachel te kruipen met een kop warme thee, zeker na een heerlijke herfstwandeling door de bossen. Maar de herfst is ook zeker een periode om je huis lekker sfeervol aan te kleden en de warme tinten in huis te halen.

 

herfst

Mix & match met herfst tinten

Met Douglas & Jones en haar concepten haal je een warm gevoel in huis. Niet alleen door te kiezen voor een combinatie met energiezuinige vloerverwarming, maar ook door de keuze voor warme, sfeervolle tinten op vloer en wand. Een herfstdip is ver te bekennen! En door de grote variatie in formaten, kleuren en structuren is er voor iedereen wat wils.

Kies op de wand bijvoorbeeld voor een bijzonder accent met een van de glanzende handvormtegels. In een stralende metallic tint, zoals in de SIGNATURE Tile Copper van Piet Boon by Douglas & Jones of juist voor een karaktervolle kleur als Mediterranea Camouflage van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Nog leuker, de tegels zijn echt overal welkom. Dus ook in de keuken of badkamer.

Tip: Ook een schouw of tafelblad worden zo in één klap heel bijzonder.

 

herfst

Ideaal voor de vloer

De tegels van Douglas & Jones zijn niet alleen een blikvanger op de wand, maar ook praktisch onmisbaar op de vloer. Ze zijn immers niet alleen erg fraai om te zien, maar ook zijn ze erg onderhoudsvriendelijk en praktisch. Zo zijn die vieze voeten na een boswandeling zo van de tegels gepoetst.

Kies bijvoorbeeld op de vloer voor de levendige en warme charme van hout met de serie Blancs van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Of ga voor een intens donkere kleur en  en het typische karakter van natuursteen van de BLACK Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Door de keuze voor keramische tegels op de vloer creëer je een sfeervolle basis, maar tegelijk is je vloer erg makkelijk in onderhoud en nagenoeg onverslijtbaar. Dat voelt goed!

 

herfst

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.