Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een karaktervolle buitenvloer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Samen met vele andere, gerenommeerde specialisten op het gebied van vorm, kleur en design staat Douglas & Jones steevast garant voor fascinerende tegelcollecties. Collecties voor binnen, maar ook voor buiten. Zo kun je ook met je buitenvloer precies de stijl en sfeer neerzetten die jij wenst.

 

buitenvloer

Buitenvloer met een twist

De prachtige keramische buitentegels van vtwonen zijn een sieraad op elk terras. Met vtwonen buitenvloeren by Douglas & Jones kies je niet alleen mooie, maar vooral ook praktische keramische tegels om heel eenvoudig op je terras te verwerken. Kies voor de rijke uitraling van extra grote tegels in 90×90, in combinatie met een doordacht draagsysteem ook op je dakterras of balkon te verwezelijken. Of ga voor de unieke afmeting 70×70 cm, met een volkeramische massa van maar liefst 3,2 cm. Een prachtig assortiment aan geweldige kleuren, fraaie texturen en spraakmakende dessins. Helemaal van nu en helemaal van vtwonen. Voor een strakke en solide buitenvloer.

 

buitenvloer

Designed to Last

De outdoorcollectie van Piet Boon by Douglas & Jones herbergt precies datgene waar Studio Piet Boon voor staat; een harmonieus geheel met een tijdloos karakter en een luxe uitstraling. Juist de passie om de binnen- en buitenruimtes tot leven te laten komen zorgt ervoor dat deze outdoorcollectie de buitenruimte hetzelfde comfort en uitstraling meegeeft als de verschillende ruimtes binnenshuis. De volkeramische grootformaat tegels (90×90 cm) uit de collectie zijn met zorg geselecteerd en geïnspireerd op de indoor collectie.

 

buitenvloer

Enjoy & Relax

De keramische buitentegels van Douglas & Jones zijn niet alleen erg fraai om te zien, maar ook nog eens bijzonder praktisch. En dat betekent een buitenvloer met weinig onderhoud. Zorgeloos genieten, dat is het echte buitenleven. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.