Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Scandinavian Living

De tegels van Motto by Mosa ook gespot in Scandinavian Living 1? In de eerste editie van dit jaar kun je je weer volop laten inspireren door verschillende droomhuizen midden in de natuur, vind je tips om de badkamer te verbeteren en is er aandacht voor Motto by Mosa. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

Scandinavian Living

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk een veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Om het keuzeproces makkelijker te maken, stelden de ontwerpers van Mosa bovendien perfecte tegelcombinaties samen, in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen: Serene, Expressive, Noble, Natural, Cosy en Royal. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen.

 

Scandinavian Living

Online designtool

Ook leuk: Motto by Mosa biedt een online badkamerconfigurator. Op deze manier kun je je eindresultaat visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Ideaal als je het moeilijk vindt om je voor te stellen welke impact een tegel op de ruimte heeft. De online designtool kun je hier vinden.

 

Scandinavian Living

Scandinavian Living 1 ligt nu in de winkel. De tegels van Motto by Mosa in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.