Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Ontdek de vtwonen woonstijl: Design

vtwonen staat voor een unieke, veelzijdige mix van verschillende smaken. Stijlen die – ook als je ze met elkaar mixt – je huis tot een thuis maken. Zeven in totaal. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van deze woonstijlen. Zoals de vtwonen woonstijl Design. Deze woonstijl kenmerkt zich door een doordachte vormgeving met strakke lijnen. De inrichting is opgeruimd en er is veel aandacht voor luxe, designproducten en technische hoogstandjes.

 

vtwonen woonstijl Design badkamer Mold Muretto

vtwonen woonstijl Design

De kracht van deze woonstijl zit hem in een doordachte vormgeving met strakke lijnen. Kies voor een naturel kleurenpalet of zwart- en wittinten met felgekleurde accenten. Maak gebruik van beton of moderne materialen zoals hoogwaardig plastic, afwisselend mat en glans. Een vrijstaand strak bad, zwart-wit foto’s zonder lijst en een strakke, betonlook vloer. Kies voor grafische of duidelijke (ronde) patronen.

 

vtwonen woonstijl Design badkamer Mold Terrazzo Marrakesh

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een goede basis voor deze woonstijl leg je met de vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kies op de vloer bijvoorbeeld voor de serie Mold. Strak, maar ook erg sfeervol. Dit geldt ook voor de serie Raw, zeker in combinatie met het bijzondere 3D-decor op de wand, of de serie Terrazzo. Ook erg toepasbaar op de wand: de strakke lijnen van de  witte wandtegels van de serie Marrakesh.

 

vtwonen woonstijl Design woonkamer Raw

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.