Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een stijlvolle badkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je echt de badkamer creëren die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor XS of XL, voor spierwit of bontgekleurd of juist voor een natuurlijke uitstraling, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je badkamer met een van deze blikvangers precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

badkamer

Mix & match in je badkamer

Natuurlijk blijft de keuze voor witte en zwarte tegels in de badkamer een klassieker. Maar juist door te mixen en matchen met kleuren en dessins maak je van je badkamer een ware blikvanger. Kies bijvoorbeeld op de wand voor de authentieke high gloss glazuren van de GLAZE Tile van Piet Boon by Douglas & Jones of de serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Ook erg fraai: maak een speelse combinatie tussen glans en mat of kies voor de sprankelende Villa Metallics.

badkamer

Kies voor rustgevende eenheid

De keuze voor dezelfde tegel van vloer tot wand geeft je badkamer juist net wat extra’s door een gevoel van eenheid. Dit kan bijvoorbeeld met de fraaie betonserie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de serie Manor van Douglas & Jones. Of kies juist voor een wat meer uitgesproken tekening, zoals het klassieke marmerdesign van de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones of de retro-uitstraling van de serie Composite van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

badkamer

Douchetegel

Een speels effect creëer je door verschillende formaten te combineren of op de wand te kiezen voor een muretto of mozaïek-uitvoering van dezelfde tegelserie. Helemaal bijzonder: de Douchetegel, een grootformaat tegel & compleet drainsysteem ineen. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Beschikbaar binnen de Douglas & Jones BETON collectie en de serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

badkamer

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Je vindt ons door heel Nederland. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.