Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Alkmaar

Vanavond was het tijd voor de tweede aflevering van het zeventiende seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze uitzending ging vtwonen stylist Fietje Bruijn aan de slag bij Meindert en Sandra in Alkmaar. Zij zijn recent verhuisd naar een vrijstaande stolpboerderij uit 1901 op een eiland met een enorme tuin. Maar het blijkt lastig om de grote, open woonruimte sfeervol in te richten. Styliste Fietje ging ze in deze vtwonen metamorfose helpen.

 

vtwonen metamorfose Afl2. Alkmaar - Marrakesh4

Woonprobleem

Het grootste woonprobleem is de grote, open woonruimte. Hoe zorg je voor een gezellige sfeer? Alles in de boerderij staat met elkaar in verbinding, van de keuken tot zithoek, eethoek en werkplek.  Daarbij zijn alle muren op het moment gestuct en is er weinig kleur te bekennen. Dat vindt Sandra jammer, zij houdt van kleur. Meindert daarentegen houdt meer van een landelijke stijl en heeft één wens: dat de piano van zijn oma terugkomt in het nieuwe interieur.

 

vtwonen metamorfose Afl2. Alkmaar - Marrakesh2

Serie Marrakesh

Aan Fietje de schone taak om van deze basis een sfeervol thuis te maken. In de keuken kiest zij voor een bijzondere tegeltoepassing met de Marrakesh Nieve glans van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Deze tegels zorgen door hun lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing. De handgevormde tegels in een glanzende witte uitvoering creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen metamorfose Afl2. Alkmaar - Marrakesh3

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je (keuken)wand of meer inspiratie opdoen? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!