Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een sfeervolle slaapkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je slaapkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle vloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je slaapkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

Slaapkamer

Sfeervol met een twist

Keramische tegels zijn écht overal in huis welkom, dus ook in je slaapkamer. Een plek om heerlijk tot rust te komen en natuurlijk gewoon te slapen. Kies op de vloer voor natuurgetrouwe houttegels of de stoere uitstraling van beton zoals de serie One by One van Douglas & Jones. Ook bijzonder: een stralende blikvanger op de wand. Zowel toegepast als bijzonder detail of als een gehele bedombouw, deze tegels zorgen gegarandeerd voor een stralende blikvanger. Zoals hier te zien met de serie Villa van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Het toepassen van tegels in de slaapkamer is bovendien niet alleen erg sfeervol, maar je profiteert ook van alle voordelen van tegels. Dus makkelijk in onderhoud, easy to clean en dus ideaal als je allergiegevoelig bent.

 

Slaapkamer

Slaapkamer met badkamer en-suite

Hoe luxueus is een slaapkamer met aangesloten (open) badkamer? Zo tover je je slaapkamer om tot jouw persoonlijke wellness omgeving. En ook hier zet je juist met je tegelkeuze de sfeer neer die bij je past. Ga je voor tijdloos marmer, zoals de serie Classic van vtwonen tegels by Douglas & Jones, de stijlvolle GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones óf juist voor het rustieke gevoel van de serie Fusion van Douglas & Jones? Ook een aanrader: laat de twee ruimtes het mooist in elkaar overvloeien door een vloer die van de slaapkamer naar de open badkamer doorloopt.

 

Slaapkamer

Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.