Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 7

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 7? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers bij jonge designers, compact & chic wonen en is er speciaal aandacht voor starters met massa’s smaak. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Stijlvol Wonen 7

One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De rijkdom van één tegel.

 

Stijlvol Wonen 7

GIANT Tile

GIANT TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen.

 

Stijlvol Wonen 7

Stijlvol Wonen 7 ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones en Piet Boon by Douglas & Jones in het echt bekijken? Kom dan eens langs bij een van onze dealers.