Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegeltrends in huis: Grootformaat tegels

Grootformaat tegels passen in ieder interieur en zijn overal in huis uitstekend toe te passen. Niet alleen in de badkamer, maar ook als woonvloer in de woonkamer of (leef)keuken. Al jarenlang worden keramische tegels steeds groter. Zowel op gigantisch formaat met bijna onvoorstelbare afmetingen, maar ook XXL tegels van bijvoorbeeld 90 x 90 cm en 120 x 120 cm worden steeds populairder. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er verschillende kleurvariaties en opties beschikbaar.

 

Grootformaat Tegels Douglas & Jones Marbles Belvedere Marengo Woonkamer

Grootformaat tegels

Grootformaat tegels zorgen voor rust en ruimte. Door het grote formaat zijn er slechts een minimaal aantal voegen en dus onderbrekingen nodig op voeren en wanden. Hierdoor komt de tekening van de tegel optimaal tot zijn recht in elke tegellook. Of dit nu bijvoorbeeld een beton of marmerlook betreft. Voor een strakke en stijlvolle basis. Bovendien zorgt het toepassen van grote tegels ervoor dat een ruimte optisch groter lijkt. Binnen de collecties van Douglas & Jones zijn er vele mogelijkheden, zoals de FUSE Tile  en BLEND Tile van Piet Boon by Douglas & Jones,  de serie Marbles van Douglas & Jones of de serie Composite en serie Mold van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Grootformaat tegels vtwonen Mold XL Cement slaapkamer

Onderhoudsvriendelijk

Een ander voordeel van een minimaal aantal voegen is dat je vloer of wand hierdoor onderhoudsvriendelijker wordt. Minder voegen zijn simpelweg hygiënischer en bovendien easier-to-clean. Boven de andere praktische productvoordelen van keramische tegels, zoals de kras- en stijlvastheid, ontstaat zo een duurzame keuze. Zeker in combinatie met energiezuinige vloerverwarming. Steen is immers de beste geleider van warmte. Op die manier profiteer je tijdens de koude dagen niet alleen van een stijlvolle uitstraling, maar ook van warme voeten.

 

Grootformaat tegels Piet Boon FUSE Tile Fossil White badkamer

Meer inspiratie opdoen over keramische grootformaat tegels en de vele mogelijkheden binnen de collecties van Douglas & Jones? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Jouw dichtstbijzijnde dealer vind je hier.