Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Prachtige binnenkijker: Badkamer in Raalte

Gespot in het land: deze prachtige badkamer waar de tegels van vtwonen tegels by Douglas & Jones zijn toegepast. De familie had de wens voor een praktische en strakke badkamer en kwam bij Boer Staphorst terecht. Met hun deskundige advies werd deze badkamer ontworpen. Eén ding stond hierbij voor de familie vast: de herkenbare roze tegels van vtwonen moesten terugkomen in de nieuwe badkamer. Uiteindelijk is in deze binnenkijker een fraaie combinatie met de betonserie Mold geworden.

 

Binnenkijker Raalte

vtwonen tegels by Douglas & Jones

Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer of tegen de wand. Sober en kleurrijk. Strak en speels. Of je nu gaat voor een stoere, strakke badkamer of juist voor een kleurrijke, speelse twist: met de vtwonen tegelcollectie kies je altijd voor een bijzondere badkamer. De betegelde wanden en vloeren zijn niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens erg praktisch.

 

Binnenkijker Raalte

Series Villa en Mold

Als accent werd in de badkamer gekozen voor de speelse en grof gebakken Villa tegels in de kleurtint Pink. Mooi in zijn eenvoud, spannend door de mix van glans & mat. Eindeloos te variëren. Zoals hier in combinatie met de serie Mold in de kleurtint Basalt. De serie Mold is een robuuste betonserie met een karaktervolle look. Voor een stoere, strakke badkamer waar je écht tot rust komt.

 

Binnenkijker Raalte

Geïnspireerd geraakt door deze binnenkijker?

Laat je dan verder informeren over de vele mogelijkheden van vtwonen tegels by Douglas & Jones door één van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.

Fotografie: Danique Pierik, Styling: Ineke Gort-Stegeman