Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 12

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 12 vind je weer volop wooninspiratie. In deze twaalfde editie vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen magazine 12

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Zowel op de vloer als de wand creëer je met de veelzijdige vtwonen tegels een bijzondere toepassing. Zoals met de serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Ook leverbaar in bijpassend decor voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen magazine 12

Klassiek marmerdessin

Ook fraai: een klassiek marmerdessin in een nieuw jasje. De serie Classic biedt zowel in basic matte tinten als een glanzende uitvoering een bijzonder marmereffect. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven de verschillende kleurtinten en uitvoeringen een moderne knipoog naar het verleden! Zoals de warme kleurtint Deep Burgundy.

 

vtwonen magazine 12

vtwonen magazine 12

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.