Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw van Douglas & Jones: Exotone Premium Vinyl Tiles

Focus op innovatie met de belofte van topkwaliteit en spraakmakend design. Douglas & Jones biedt steevast boeiend oplossingen voor wanden en vloeren met karakter. Vanaf nu ook met een uitzonderlijk en hoogwaardige collectie vinyl vloeren; EXOTONE – premium vinyl tiles by Douglas & Jones.

Exotone

Authentieke look & feel

Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst drie series: Kingdom, Kingdom Visgaat en Mutliformat. Stuk voor stuk met zorg tot stand gekomen en in verschillende kleurnuances verkrijgbaar, twaalf in totaal. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je. De serie Kingdom biedt prachtige designs vol met natuurlijke nuances, Kingdom Visgraat biedt een vloer met een visgraatmotief: helemaal van nu met een klassiek randje en de serie Multiformat biedt planken in drie breedtes voor een bijzonder rijke schakering. Alledrie de series bieden een uniek karakter op elke vloer of wand.

Exotone

Premium kwaliteit

Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Het clicksysteem met geïntegreerde ondervloer is sterk en duurzaam door een hoge slijtageweerstand, bijzonder hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Het is daarom ook uitstekend toe te passen in badkamers & keukens en bovendien bijzonder stil door akoestische isolatie. In afmetingen tot wel 180 centimeter lengte zijn de vinyl tiles bovendien bestand tegen hoge luchtvochtigheid en uitermate geschikt voor zowel vloerverwarming als koeling.

Exotone

Exotone

Exotone is verkrijgbaar bij verschillende verkooppunten door het gehele land. Kijk ook hier voor meer informatie.