Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Kleur bekennen: lichte kleuren in je interieur

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Of je nu kiest voor veelal lichte, donkere, rustige of juist felle kleuren, het beïnvloedt de uitstraling van je huis direct. Kleuren geven een ruimte eigenheid en persoonlijkheid. Ze kunnen ruimtes bijvoorbeeld verkleinen of er juist voor zorgen dat ze groter en lichter lijken. Ook hebben bepaalde kleuren invloed op je gemoedstoestand en gevoelstemperatuur.

 

Lichte kleuren

Lichte kleuren

Bij het kiezen van kleuren is belangrijk om de beschikbare ruimte goed in kaart te brengen. Met lichte kleuren, zoals wit of licht grijs, breng je bijvoorbeeld automatisch ook licht in je huis en laat je een ruimte groter lijken. Lichte kleuren weerkaatsen immers het (natuurlijke) licht. Tegelijkertijd geven deze kleuren je huis een schoon en fris gevoel mee.

 

Lichte kleuren

Een passende basis

Een goede manier om lichte kleuren te gebruiken in je huis is om deze met name toe te passen in de basiselementen van je huis, zoals je vloer en je wanden. Bovendien laat je dan nog genoeg ruimte voor kleur in je meubels en/of woonaccessoires. De keuze voor tegels op je vloer en wanden is daarbij een logische keuze, zeker gezien de kras- en stijlvastheid en het gemak in onderhoud.

 

Lichte kleuren

Douglas & Jones

In de veelzijdige collectie van Douglas & Jones en haar concepten komen vele mogelijkheden naar voren. Kies bijvoorbeeld op de vloer voor het witte marmerdesign Calacatta Bellis van de serie One by One óf de kleurtint White van de GIANT Tile van Piet Boon by Douglas & Jones. Maak op de wand een fraaie blikvanger met de TINY CONCRETE Chalk van Piet Boon by Douglas & Jones of de ‘schuin afgekapte’ randen van de serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones.

 

Lichte kleuren

Meer weten over deze getoonde tegels? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.