Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nieuw in de vtwonen tegels collectie: Serie Blancs

Een parel waar we trots op zijn: de vtwonen tegel­collectie. Tot stand gekomen door een nauwe samenwerking tussen Douglas & Jones en de stylisten van vtwonen. Een collectie helemaal van nu met een grote variatie in formaten, kleuren en structuren. En nóg leuker: de collectie is vanaf nu uitgebreid met verschillende nieuwe pareltjes, zoals de serie Blancs!

Blancs

Serie Blancs

De serie Blancs is een verfijnde houtserie die je interieur tot leven brengt! In twee fraaie tinten zorgen de natuurgetrouwe houtstructuren voor een levendig en warm karakter voor je vloer of wand. Verkrijgbaar in formaat 25×150 cm in de kleuren Naturals & Smoked Oak.

Serie Classic

De serie Classic is verder uitgebreid met maar liefst twee nieuwe tinten in een basic matte en glanzende variant. Voor een bijzonder marmereffect op iedere vloer of wand. Op een speelse wijze én een tikkie gedurfd geven ze je interieur een moderne knipoog naar het verleden! De kleurtinten Vivid Green Light en Intens Green Dark zijn leverbaar in 7,3×30, 30×60, 60×60, 74×74 en 74×148 cm.

Serie Composite

Een andere klassieker is de serie Composite. Deze tegels geven een retro-uitstraling met een moderne twist die zorgt voor een stoer en robuust gevoel in je huis. Deze serie is uitgebreid met een XL-tegel van 120×120 cm in de kleuren Light Grey, Dark Grey en Black Antracite. Voor een spectaculair effect op wand en vloer.

Uiteraard kun je alle nieuwe items naar hartenlust mixen & matchen. De gehele collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones vind je hier. Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ze door het hele land.