Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een eigentijdse woonkamer met Douglas & Jones

Binnen de Douglas & Jones collecties is een grote variatie aan keramische tegels te vinden. Vele verschillende stijlen, formaten, kleurtinten en structuren. Voor ieder wat wils! Op die manier kun je de uitstraling in je woonkamer kiezen die volledig voldoet aan jouw persoonlijke wensen en behoeften. Of je nu gaat voor een sfeervolle woonvloer of voor een blikvanger op de wand, voor ieders individuele wens is wel een geschikte tegel te vinden. Zo zet je in je woonkamer met een van deze tegels precies de sfeer en stijl neer die jij wenst.

 

eigentijdse woonkamer

Een goede basis

De vloer van je woonkamer is de basis voor ieder interieur. Welke woonstijl ook bij je past, in de collecties van Douglas & Jones vindt je gegarandeerd de stijl die je zoekt. Kies bijvoorbeeld voor een karaktervolle vloer met de serie One by One van Douglas & Jones of de serie Raw van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Of ga juist voor de charme van hout met de serie Leaf van Motto by Mosa. De natuurgetrouwe houtstructuren zorgen voor een levendig en warm karakter, maar met alle voordelen van tegels. Dat voelt goed!

 

eigentijdse woonkamer

Blikvanger in je woonkamer

Een bijzonder accent maak je – ook in de woonkamer – door te kiezen voor een speelse wandtegel. Zoals de serie Craft van vtwonen tegels by Douglas & Jones. Zo kun je in je woonkamer een écht statementhoekje maken of bijvoorbeeld een haard een stijlvol en chic tintje geven. Hip, maar ook tijdloos!

 

eigentijdse woonkamer

Meer informatie over de tegelcollecties van Douglas & Jones en haar concepten? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.