Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 8

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 8? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en het laatste designnieuws. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

stijlvol wonen 8

GIANT Tile

GIANT TILE is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgen deze tegels voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. Net als de gehele collectie is ook de GIANT Tile ontworpen vanuit de Studio Piet Boon filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

 

stijlvol wonen 8

Exotone Premium Vinyl Tiles

Ook terug te vinden in deze editie: Exotone Vinyl Tiles. Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

 

stijlvol wonen 8

Stijlvol Wonen 8

Stijlvol Wonen 8 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.