Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Serene

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Serene. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

Badkamersfeer Serene

Sfeer 1: Serene

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Serene staat voor minimalistisch wit met een twist. Witte tegels zijn immers licht en helder. Ze brengen rust en ruimte in je badkamer. Of je nou gaat voor modern en klassiek: wit is altijd een goede keuze. Met witte tegels kun je bovendien alle kanten op. Kies voor een minimalistische look met witte voegen. Of creëer ritme en contrast door witte tegels juist met een donkere voeg te combineren. Voor op de vloer adviseren de ontwerpers grijze tegels.

 

Badkamersfeer Serene

Mozaïek

Ben je op zoek naar een bijzondere accentwand voor je badkamer? Dan zijn de mozaïektegels van Motto by Mosa misschien wel iets voor jou. De unieke driehoekige vorm zorgt voor een grafisch en levendig patroon op de muur. Zeker met een contrasterende voeg zijn de geometrische lijnen echte blikvangers. De tegels zijn verkrijgbaar in dezelfde kleuren en structuren als de vloertegels Form en Grain. Zo geef je ook binnen één sfeer een extra accent aan de ruimte.

 

Badkamersfeer Serene

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.