Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Stijlvol Wonen 5

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Stijlvol Wonen 5? In de nieuwste editie van dit designmagazine kun je je weer volop laten inspireren door verschillende binnenkijkers en je laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van wonen. Bovendien bevat deze editie volop aandacht voor Douglas & Jones. Een mooi exemplaar voor de leestafel dus.

 

Stijlvol Wonen 5

One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in badkamer en keuken. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

stijvol wonen 5

Exotone Premium Vinyl Tiles

Ook terug te vinden in deze editie: Exotone Vinyl Tiles. Exotone biedt de authentieke look & feel van hout perfect nagebootst op vinyl tegels van premium kwaliteit. Geïnspireerd door de natuur biedt Exotone pure en elegante houtdesigns in maar liefst vier series: Kingdom, Kingdom Visgraat, Multiformat en Fundamentals. De verschillende uitvoeringen en afmetingen bezorgen elke ruimte de natuurlijke charme en warmte van hout, maar nu met nog meer comfort en vooral veel meer gebruiksgemak. Dat zie je en dat voel je.

 

stijvol wonen 5

Stijlvol Wonen 5

Stijlvol Wonen 5 ligt nu in de winkel. Meer inspiratie opdoen? Ga langs bij een van onze dealers en bekijk de vele mogelijkheden. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.