Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: Eigen Huis & Interieur 6

De tegels van Douglas & Jones en haar bijzondere concepten ook gespot in Eigen Huis & Interieur 6? De nieuwste editie van dit designmagazine vind je weer verschillende binnenkijkers, de nieuwste trendkleuren en inspiratie om in huis toe te passen. Bovendien in deze editie aandacht voor Motto by Mosa. Een mooi exemplaar voor op de leestafel dus.

 

eigen huis & interieur 6

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. De rijkdom van één tegel. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in keuken en badkamer. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

eigen huis & interieur 6

Motto by Mosa

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Haal Dutch Design in huis met dit overzichtelijk en veelzijdige assortiment. Van warm tot koel, met Motto by Mosa creëer je thuis de gewenste sfeer. Op de vloer zijn er een drietal tegelseries verkrijgbaar: Form, Leaf en Grain. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn deze vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes. Van je keuken en je woonkamer tot de hal. Ook leuk: Motto by Mosa biedt een online badkamerconfigurator. Op deze manier kun je je eindresultaat visualiseren, zodat je een weloverwogen keuze maakt. Ideaal als je het moeilijk vindt om je voor te stellen welke impact een tegel op de ruimte heeft. De online designtool kun je hier vinden.

 

eigen huis & interieur 6

Eigen Huis & Interieur 6

Eigen Huis & Interieur 6 ligt nu in de winkel. De tegels van Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.