Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Haarlem

In de elfde aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Fietje Bruijn naar Joery en Murkje in Haarlem. Zij verhuisden twee jaar geleden naar een prachtig huis in Haarlem, maar hebben sindsdien niets meer aan hun interieur gedaan. Alle meubels zijn meegenomen uit hun oude appartement en tot op heden hebben ze geen tijd gehad om nieuwe meubels aan te schaffen. Ze vinden het lastig om de zit-, eet-, en speelhoek met elkaar te laten verbinden en opbergruimte te creëren. Aan styliste Fietje de schone taak om het huis in deze vtwonen metamorfose om te toveren tot één rustig geheel.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Het smaakverschil tussen Joery en Murkje is een van de uitdagingen. Joery is een echte thuiskok en noemt zijn smaak ‘contemporary urban modern’, Hij houdt van een industriële touch, symmetrie en grafische vormen. Murkje houdt daarentegen van uitbundige kleuren, warmte en aaibare materialen. Het stel vindt het lastig om deze ruimtes vloeiend in elkaar over te laten lopen en opbergruimte te creëren. Styliste Fietje combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een strak maar sfeervol eindresultaat.

 

vtwonen metamorfose

Serie Square

Op de keukenwand koos Fietje voor een bijzondere wandtoepassing met de serie Square van vtwonen tegels by Douglas & Jones in de kleurtint Concrete Grey.  De serie Square zorgt door zijn XXS-formaat voor speelse wandtoepassingen. Of je nu de hele wand bekleedt of een bijzonder accent maakt, deze tegels geven nét dat beetje extra in je huis. Verkrijgbaar in drie kleuren en uiteraard meer dan geschikt om te mixen.

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde metamorfose? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over de serie Square of de andere tegels uit de collectie van vtwonen tegels by Douglas & Jones? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!