Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De badkamersferen van Motto by Mosa: Noble

De basis voor elke nieuwe badkamer begint met het uitzoeken van tegels. Om de keuze nog makkelijker te maken, heeft Motto by Mosa perfecte tegelcombinaties samengesteld. Ze zijn ingedeeld in zes verschillende sferen en in drie prijsklassen, zoals de badkamersfeer Noble. Binnen elke sfeer vind je wand- en vloertegels die qua kleur en formaat perfect bij elkaar passen. Elke sfeer bestaat uit verschillende vloer-, wand- en accenttegels. Daarmee stel je eenvoudig een unieke tegelmix samen die voldoet aan jouw wensen én budget. Zo vind je snel de perfecte basis voor jouw nieuwe badkamer.

 

noble

Sfeer 3: Noble

Uit de sferen van Motto by Mosa kies je moeiteloos de badkamer die bij je past. De badkamersfeer Noble staat voor een strak lijnenspel met koele grijstinten. De gouden combinatie van stoere materialen en grijstinten geeft je badkamer een industriële uitstraling. De koele tegelkleuren lenen zich perfect voor een strak lijnenspel. Veel van de tegels van Motto by Mosa zijn toepasbaar op wand en vloer. Op die manier wordt de badkamer echt één geheel.

 

noble

Natuurlijke texturen

De ontwerpers van Mosa lieten zich voor de texturen van de tegels uit de Motto by Mosa collectie inspireren door beton en zand. Dat zie en voel je. In combinatie met de koele kleurtinten geeft het een ruimte nét dat beetje extra. Grijs gaat bovendien goed samen met een witte tegel. Dit zorgt voor een fris accent.

 

noble

Motto by Mosa is een uniek concept, ontstaan uit een nauwe samenwerking van Douglas & Jones met de ontwerpers van Mosa. Meer inspiratie opdoen? Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.