Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

De elegante kleurenpaletten van Studio Piet Boon: Chalk

De producten van Piet Boon belichamen de gebalanceerde Studio Piet Boon filosofie. Evenwicht in functionaliteit, esthetiek en individualiteit. In vorm, textuur en kleur. Elke tegel is rijk aan eenvoud en wordt nog rijker bij gecombineerd gebruik. Verkrijgbaar in de kenmerkende kleurenpaletten van Studio Piet Boon, zoals de kleurtint Chalk, voegt iedere tegel een gevoel van pure verfijning toe aan elke woonruimte.

 

Kleurenpalet Chalk

Kleurenpalet Chalk

Het afstemmen van materiaal en kleur zorgt voor een elegant en inspirerend eindresultaat. Hierdoor ontstaat een ruimte die sereniteit omarmt en harmonie uitstraalt. Bijvoorbeeld in het kleurenpalet Chalk. De lichte, natuurlijke tinten en verfijnde afwerkingen zorgen voor een rustige en aangename basis. Het combineren van dezelfde kleurtinten in verschillende texturen creëert bovendien een tijdloze omgeving. Een spannend en tegelijkertijd dus evenwichtig interieur. Volledig in lijn met de Studio Piet Boon ontwerpfilosofie.

 

Kleurenpalet Chalk

Piet Boon by Douglas & Jones

In de collectie van Piet Boon by Douglas & Jones zijn er meerdere items te vinden in passend in het kleurenpallet Chalk. Denk bijvoorbeeld aan de kleurtint Chalk van de CONCRETE Tile of de GLAZE Tile White. Door deze tegels individueel of juist gezamenlijk toe te passen, creëer je je eigen ingenieuze interieurconcept. Een plek waar natuurlijke kleuren en materialen in perfecte balans zijn.

Meer inspiratie opdoen? Kom snel langs bij een Dedicated Dealer in de buurt.