Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen metamorfose in Hoofddorp

Vanavond was het tijd voor een éxtra seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In deze vierde uitzending van dit Prime Time-seizoen ging vtwonen stylist Eva van de Ven aan de slag bij Dennis en Eline in Hoofddorp. Zij wonen al vijf jaar in hun nieuwbouwwoning in Hoofddorp, maar de inrichting van het huis is nog steeds niet naar wens. Aan Eva de schone taak om het huis in deze vtwonen makeover om te toveren tot één rustig geheel.

 

vtwonen metamorfose

Smaakverschillen

Een van de uitdagingen tijdens deze vtwonen metamorfose zijn de smaakverschillen tussen Dennis en Eline. Zij zou het liefst in een interieur wonen dat niet zou misstaan op Ibiza. Ze houdt van alles wat het Spaanse eiland typeert. Bohemian printjes, weelderige pluimen en veel accessoires met gouden accenten. Dennis daarentegen vindt een interieur met zwart en grijs kleurpalet het mooist. Zijn smaak staat lijnrecht daarin tegenover die van Eline: modern, minimalistisch, Scandinavisch met strakke lijnen en voorzien van veel industriële items.

 

vtwonen metamorfose

Serie Mediterranea

Aan Eva de schone taak om deze zeer uiteenlopende woonstijlen samen te laten komen. Op de haard koos Eva voor een toepassing met de Mediterranea Warm Grey van vtwonen tegels by Douglas & Jones. De serie Mediterranea is verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Glanzende handgevormde tegels voor een bijzonder accent. In de kleur Warm Grey zorgen de tegels voor een subtiel, maar fraai accent.

 

vtwonen metamorfose

vtwonen metamorfose terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over het toepassen van keramische tegels op je haard of een andere bijzondere plek in je huis? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!