Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Uit de Douglas & Jones collectie: Manor en Metals

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaat vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Focus ligt hierbij op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Ook de nieuwe tegelseries uit de collectie vormen de verbindende factor in ieder interieur.

Serie Manor

Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken van Douglas & Jones Manor volledig tot uitdrukking. Het rijke pallet aan verschillende kleuren en vooral de genereuze afmetingen, bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing.

Serie Metals

Metals van Douglas & Jones: een uitermate nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Extra bijzonder door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een meer dan opmerkelijke innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren. De Melt uitvoering is zowel industrieel als geavanceerd, met driedimensionale effecten die energie en ritme geven. De prachtige collectie van rijke afmetingen ontwerpen elk interieur met een ongeremde, veelzijdige originaliteit en zorgen voor een uniek design.

Douchetegel

Met recht een bijzonderheid, de Douglas & Jones Douchetegel. Groot want maar liefst 135 x 90 centimeter, maar op maat aan te passen waar nodig. En met een compleet drain systeem. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en bijzonder duurzaam. Bovendien aansluitend met de Douglas & Jones Beton collectie (kleuren Antraciet en Grijs) voor een totaalconcept.

Bekijk onze collectie

De tegels zijn inmiddels terug te vinden op onze collectie pagina. De nieuwe aanwinsten in het echt bekijken bij een dealer in de buurt? Kijk dan even in onze dealer locator.