Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Nu in de winkel: vtwonen magazine 2

Heb jij ‘m al in huis? In vtwonen magazine 2 vind je weer volop wooninspiratie. In deze eerste editie van het nieuwe jaar vind je naast verschillende binnenkijkers ook weer verschillende shoptips en favorietenlijstjes om je te inspireren. Uiteraard is er ook aandacht voor vtwonen tegels by Douglas & Jones. Kortom: ook deze editie verdient weer een plek op de leestafel.

 

vtwonen Terrazzo wonen vtwonen magazine 2

vtwonen tegelcollectie

Uitgelicht in deze editie: de vtwonen tegelcollectie. Zowel op de vloer als de wand creëer je met de veelzijdige vtwonen tegels een bijzondere toepassing. Zoals met de serie Terrazzo. Een klassieke tegel in een modern jasje. De natuurlijke en authentieke uitstraling zorgt voor een stoer en karaktervol eindresultaat. Op vloer en wand geeft het gespikkeld jasje van de tegels een speels en levendig effect. Tevens kun je in deze special de nieuwe tegelserie Shapes ontdekken.

 

vtwonen Raw Casa Decor 3D Sand woonkamer vtwonen magazine 2

Serie Raw

Ook terug te vinden in het magazine: De serie Raw. Een neutrale, minimalistische serie voor een verweerde en industriële look. Stoer en tegelijkertijd sfeervol op wand en vloer. Voor een fraaie basis die perfect aansluit bij ieder interieur. Welke woonstijl ook bij je past! Prima toepasbaar voor een badkamer met een industrieel gevoel, maar ook meer dan welkom op de (woon)vloer voor een strakke basis. Helemaal leuk: de tegels zijn ook leverbaar in bijpassende decors Casa en Casa 3D voor een subtiel maar bijzonder accent op de wand.

 

vtwonen Composite Multicolor woonkamer vtwonen magazine 2

vtwonen magazine 2

De nieuwste editie van vtwonen magazine ligt nu in de winkel en is uiteraard online te bestellen. De tegels van vtwonen by Douglas & Jones in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.