Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Terugblik: Piet Boon op Salone del Mobile in Milaan

Van 7 tot 12 juni 2022 was Studio Piet Boon op Salone del Mobile in Milaan aanwezig. Deze jaarlijkse designbeurs in de Italiaanse stad Milaan is de grootste beurs ter wereld voor interieurontwerp, waaronder meubels. De nieuwe Piet Boon indoor- en outdoor collecties werden hier dan ook officieel gepresenteerd aan het internationale publiek tijdens deze 60e editie van dit bijzondere evenement.

 

Piet Boon op Salone del Mobile

Studio Piet Boon op Salone del Mobile

In het ontwerp van de stand is inspiratie opgedaan in de tijd van vernieuwing.  Dit komt tot uiting in de verbinding met de natuur, die wordt gecombineerd met krachtige tinten en aardse, authentieke kleuren, en het gebruik van ton-sur-ton groenen tonen. Het contrast van lichte en donkere tinten maakt een gedurfd en opvallend statement en presenteerde de nieuwe collecties in één harmonieus decor. De open stand is een uitnodiging aan bezoekers om zich onder te dompelen in de wereld van Studio Piet Boon. Een ruimte waar esthetiek en functionaliteit samenkomen, waar het buiten- en binnenleven in elkaar overvloeien. Een comfortabele omgeving die uitnodigt om op reis te gaan, waar schoonheid ontdekt kan worden.

 

Piet Boon op Salone del Mobile

Piet Boon Outdoor

Ook de Piet Boon tegels kunnen in deze wereld van Studio Piet Boon niet ontbreken. Op deze stand waren de CONCRETE Tile Outdoor van Piet Boon Outdoor by Douglas & Jones terug te vinden. Deze prachtige keramische buitentegels zijn een combinatie van het kenmerkende creatieve handschrift van Studio Piet Boon met de jarenlange ervaring en vakmanschap in keramische tegels van Douglas & Jones. Speciaal voor deze serie selecteerde de studio vier exclusieve keramische tegels die de natuurlijke eigenschappen van beton exact weerspiegelen.  De tegels vertonen geen  herhaling van patroon, waardoor ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Deze buitentegels in het echt bewonderen? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden.