Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Tegelserie in the spotlight: Metals

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor wanden en vloeren met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de serie Metals.

 

Metals

Serie Metals

De serie Metals biedt een uitermate nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Een meer dan opmerkelijke innovatie op het gebied van keramische tegels. Extra bijzonder door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

Metals

Kleurtinten

De serie Metals van Douglas & Jones is verkrijgbaar in de natuurlijke kleurtinten Plate, Steel, Zinc, Corten en Iron. De tegels zijn leverbaar in formaten 80×80 en 120×60 cm. Bovendien zijn de formaten 120×60 en 120×20 cm ook beschikbaar in de bijzondere Melt en Nat uitvoeringen. De lichte reliëf met het natuurgetrouwe effect van een metaalafwerking zorgt hierbij voor een verrassend effect op de wand.

 

Metals

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie Metals moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen je met hun jarenlange ervaring ongetwijfeld verder informeren en inspireren met de vele mogelijkheden van keramische tegels.