Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Een nieuw seizoen vtwonen 'weer verliefd op je huis'

Vanaf zondag 18 september start weer een gloednieuw seizoen van vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. In twaalf afleveringen gaan de vtwonen stylisten Frans, Fietje, Marianne, Eva en Liza weer aan de slag om mensen weer verliefd te laten worden op hun woning.

 

 

Seizoen 17

In de afleveringen is het aan de vtwonen stylisten om de uiteenlopende woonsmaken van de bewoners te verenigen. De presentatie van dit seizoen ligt weer in handen van Kees Tol. De vtwonen stylisten die hun opwachting zullen maken zijn Frans Uyterlinde, Liza Wassenaar, Eva van de Ven, Fietje Bruijn en Marianne Luning. De metamorfoses zullen in het gehele land plaatsvinden, van Ede tot IJmuiden. Bovendien zullen de stylisten in meerdere afleveringen kiezen voor een toepassing van de vtwonen binnen- en buitentegels by Douglas & Jones. Zoals de serie Marrakesh, die met zijn lange, slanke formaat voor een stijlvolle wandtoepassing zorgt. De handgevormde tegels  creëren bovendien een bijzonder accent op de wand.

Hieronder een mooie terugblik van het eindresultaat in Rosmalen uit het vorige seizoen:

nieuw seizoen van vtwonen

 

Nieuw seizoen van vtwonen

Het nieuwe seizoen ‘weer verliefd op je huis’ is vanaf 18 september elke zondagavond om 19.00u te zien bij SBS6. Meer weten over de uitzendingen? Kijk dan op vtwonen.nl/tv.