Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Geslaagde vtwonen makeover in Soest

In de achtste aflevering van seizoen 13 van ‘vtwonen weer verliefd op je huis’ ging vtwonen styliste Fietje Bruijn naar Ilse en Cas in Soest. Zij werden vorig jaar verliefd op een jaren 30 woning in Soest, maar vinden het lastig om de woning naar hun zin te maken. Ilse houdt van donkere tinten en vintage spullen, Cas woonde voorheen in een strak, wit appartement. Aan styliste Fietje de schone taak om beide smaken in deze vtwonen makeover te verenigen tot één rustig geheel.

 

vtwonen makeover

Smaakverschillen

De smaakverschillen tussen Ilse en Cas zijn een van de uitdagingen. Ilse houdt ontzettend van modern en vintage en is gek op kleur. Cas houdt daarentegen meer van Scandinavisch en industrieel: wit, strak en licht. Ook zorgt de lange, smalle ruimte van de woonkamer voor een dilemma: want hoe kunnen ze te ruimte nu optimaal benutten? Styliste Fietje combineerde deze verschillende woonstijlen en zorgde voor een warm en sfeervol geheel.

vtwonen makeover

vtwonen brick

Bij de haard koos Fietje voor een achterwand van vtwonen Brick Basic in de kleurtint Terra. Dit unieke steenconcept wat zowel op de wand als de vloer toepasbaar is en geschikt is voor meerdere ruimten in huis. Speels en grof gebakken zorgt het voor nét dat beetje extra in huis. In originele vorm (dus niet gezaagd) en elke Brick heeft bovendien een unieke structuur.

 

vtwonen makeover

vtwonen makeover terugkijken?

Nogmaals genieten van deze geslaagde makeover? Je kunt hem hier terugkijken. Meer weten over vtwonen brick by Douglas & Jones of dit unieke steenconcept in het echt komen bekijken? Kom dan snel langs bij een van onze dealers. Je vindt ons door het hele land!