Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: One by One

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud aan samenwerkingen. Een berg aan ervaring van tientallen jaren enerzijds. En een constante drang om dingen nóg mooier en beter te maken anderzijds. Douglas & Jones is de verbindende factor binnen de vele landschappen van interieur. Voor vloeren en wanden met karakter en de perfecte samenhang van meer dan mooi & uiterst praktisch. Zoals met de veelzijdige serie One by One.

 

DJ One by One

Serie One by One

De serie One by One is een exclusieve collectie met een enorme veelzijdigheid. Deze tegels van 100 bij 100 centimeter zorgen vooral op grote oppervlakken voor een spectaculair effect. De tekening van de tegel komt op zowel vloer als wand fantastisch tot zijn recht door minimale onderbrekingen. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in keuken en badkamer. Niet alleen in iedere ruimte toepasbaar, maar de exclusieve tegels kunnen ook aansluiten op iedere woonstijl. Als solide basis, maar ook als uitgesproken sfeermaker.

 

DJ One by One

Vele kleurvarianten

De serie One by One is verkrijgbaar in vele kleurvarianten: van lichte, zachte kleuren tot diep en donker. Van het rijke wit van de Calacatta Bellis tot de donkere tegels Night Black en Solida Black. Daarnaast zijn er diverse warme grijstinten als Soldia Grey, Pietra Grey, Grey, Grey Resin en Urban Great Grey. Maar ook lichte kleuren als Urban Great Ivory en Sand. Tevens is er een grote diversiteit aan afwerking en structuur van de tegels, allen uiteraard in formaat 100 x 100 cm.

 

DJ One by One

Meer informatie?

Meer weten over deze bijzondere tegelserie? De tegels uit de serie One by One moet je namelijk gewoon in het echt zien en voelen. Neem snel een kijkje op de dealerlocator op de website voor een verkooppunt bij jou in de buurt. Zij kunnen je met hun jarenlange ervaring ongetwijfeld verder informeren en inspireren met de vele mogelijkheden van keramische tegels.