Nieuwsoverzicht

Douglas & Jones binnentegels
vtwonen binnentegels
vtwonen buitenvloeren
Piet Boon binnentegels
Motto by Mosa badkamertegels

Serie in the spotlight: BLEND Tile

De Piet Boon by Douglas & Jones collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Natuurlijke materialen met verschillende texturen en een ingetogen kleurenpalet voorzien elk oppervlak van een uniek tijdloos karakter. Verrassende combinaties in hoogwaardige details, proporties en afwerking, maken elke ruimte stijlvol en uniek. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, afwerking, kleurenpalet, formaat en textuur. Zoals de serie BLEND Tile uit deze tijdloze collectie.

 

BLEND Tile

BLEND Tile

BLEND Tile is een tegelserie in een bijzonder genereus formaat. Op iedere wand en vloer zorgt deze voor een elegant eindresultaat. Niet alleen uniek door hun XXXL-formaat, tevens is de dikte uitzonderlijk. Of eigenlijk het gebrek eraan. De tegels zijn namelijk slechts 6 mm dik. Ultradun, maar zo sterk als steen. Net als de gehele collectie is de BLEND Tile ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van functionaliteit, esthetiek en individualiteit en kan deze zowel los als in combinatie met andere series toegepast worden.

 

BLEND Tile

Grootformaat

Met de keuze voor het genereuze formaat van de BLEND Tile creëer je, vooral op grote oppervlakken, een spectaculair effect. Door minimale onderbrekingen komt de tegel zowel op de vloer fantastisch tot zijn recht. Bovendien zijn minder voegen extra hygiënisch voor de toepassing in badkamer en keuken. Het ingetogen kleurenpalet van Studio Piet Boon sluit hierbij tijdloos aan als solide basis op iedere woonstijl.

 

BLEND Tile

De BLEND Tile is verkrijgbaar in kleurtinten Chalk White, Brick Brown en Rubber Black in formaat 120×120 cm. De tegels in het echt bekijken? Laat je inspireren door de vele mogelijkheden door een van onze officiële dealers. Via onze dealerlocator kun je je dichtstbijzijnde dealer vinden. Neem een kijkje op hun website of neem direct contact op voor informatie over de (online) mogelijkheden gedurende de Corona-maatregelen.